Sommerklargøring af Simons ræser

Simons lille ræser kører 150 km om dagen på grusveje og skovområder. Han er go til at sørge for at få den vasket , men engang imellem kræver det lige at få den vasket helt i bund.
Lakken havde en del flyverust og skidt på sig som trængte til at komme væk. Man kan prøve at vaske sin bil og bagefter putte sin hånd i en lille plastik pose og prøve at glide den over lakken. Hvis det mærkes som sandpapir og man kan høre modstanden, så er det et godt tidspunkt at få den rengjort i bund.
Fælgene havde desværre set bedre dage, og selvom jeg fik meget af det væk, så havde rusten ædt sig ind i fælgene og kaliberne.
Her bliver den skummet ind i Gyeon foam med skumlansen og får lov at stå et par minutter for at oplæse eventuel skidt og snavs inden det spules af og vi skal igang med kontaktvasken.
Bilen står knivskarpt i lakken efter en grundig vask i alle døre og lister, emblemer, spejle osv. Lakken er rengjort med claybar og lakken er beskyttet de næste 2-3 måneder med en spray coating. Det er svært at se på billederne, men den står godt nok og skinner nu. Og dejligt at der kom naboer forbi og bestilte tid til deres efter at se hans 🙂