Altid fri fragt på alle ordrer over 999 kr. Undtaget SWISSTRAX

Looking for a Specific Product?

Our Services

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES

Shop Our Products

Hoodies

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

T-Shirts

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Jeans

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

BROWSE ALL OUR PRODUCTS

More of us

Customer Reviews

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Good Stuff We do!

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

More From Us...

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

EXPLORE CUSTOMERS STORIES

Discussion – 

1

Discussion – 

1

Kærligheden til at passe sin bil starter tidligt

Far, de andre børn spørger om jeg har en tesla, er ordene som kommer ud af min 5 årige datters mund en dag jeg henter hende i førskolen. De andre børn havde spurgt hende om det var rigtigt at hun havde en sej bil. Det var hun meget stolt over at de andre havde spurgt om kan jeg sige jer.

Personligt startede jeg allerede som 8 årig med at interessere mig indenfor at passe og pleje mine forældres bil og senere hen båden. Timers klargøring og vedligeholdelse af biler er ren terapi for mig i en travl hverdag og mit frirum hvor jeg kan fordybe mig i noget som jeg bagefter er stolt over at vise frem.

Da vi ankommer hjemme går hun ud af bilen og siger ” Far imorgen så må du ikke komme i en beskidt bil, for mine veninder vil gerne se den “. Jamen så må vi jo hellere få den vasket ( vasker den cirka 1-2 gange i ugen men var blevet lidt beskidt efter ture på grusveje idag ). Så idag var allerførste gang at hun ønskede at prøve at være med til at vaske bil og det var en super hyggelig far og datter oplevelse som klart kan anbefales. Og så gør det jo ingenting at hun bruger de bedste PH neutrale og bionedbrydelige produkter på markedet 😉

Tags:

Admin

1 Kommentar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like

Denne hjemmeside burde spise cookies, men vi er på kur. Så det bliver ikke brugt til noget som helst andet end ordre relaterede emner. 

X
Min kurv
ØV!, din kurv er jo tom.

Ser ikke ud til at du har foretaget et valg endnu.