Far, de andre børn spørger om jeg har en tesla, er ordene som kommer ud af min 5 årige datters mund en dag jeg henter hende i førskolen. De andre børn havde spurgt hende om det var rigtigt at hun havde en sej bil. Det var hun meget stolt over at de andre havde spurgt om kan jeg sige jer.

Personligt startede jeg allerede som 8 årig med at interessere mig indenfor at passe og pleje mine forældres bil og senere hen båden. Timers klargøring og vedligeholdelse af biler er ren terapi for mig i en travl hverdag og mit frirum hvor jeg kan fordybe mig i noget som jeg bagefter er stolt over at vise frem.

Da vi ankommer hjemme går hun ud af bilen og siger ” Far imorgen så må du ikke komme i en beskidt bil, for mine veninder vil gerne se den “. Jamen så må vi jo hellere få den vasket ( vasker den cirka 1-2 gange i ugen men var blevet lidt beskidt efter ture på grusveje idag ). Så idag var allerførste gang at hun ønskede at prøve at være med til at vaske bil og det var en super hyggelig far og datter oplevelse som klart kan anbefales. Og så gør det jo ingenting at hun bruger de bedste PH neutrale og bionedbrydelige produkter på markedet 😉

En tanke om “Kærligheden til at passe sin bil starter tidligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.