Mit navn er jens og jeg er bosiddende i holstebro midtby. Jeg arbejder til dagligt i et kontorjob som jeg elsker, men min passion er indenfor bilpleje. Min største drøm er at eje en detailing shop engang, men indtil den drøm går i opfyldelse, bruger jeg mine aftener og weekender på mit " andet arbejde " her.
Det er for mig næsten sjovt at kalde det et arbejde, for det føles slet ikke sådan for mig. Det er mit fristed i løbet af dagen , at kunne tage musik i ørerne og bruge et par timer på bilen. Jeg nyder det og jeg er go til det. Hos mig kan du forvente at jeg er lige så grundig ved din bil som ved min egen og jeg arbejder for at du bliver mere end tilfreds med mit arbejde.

Min base er i Holstebro hvor du er velkommen til at aflevere bilen nogle timer og afhente den senere. Derudover tilbyder jeg også at gøre det hjemme hos dig i en radius af cirka 30 km +/-. Det er muligt længere væk, men skal koordineres med igangværende projekter ihvertfald. Det eneste jeg har brug for når jeg kommer ud til dig er adgang til en udendørs vandhane, strøm og hvis muligt, så varmt vand. Jeg sørger for at tage resten med mig :)

Hvem er jeg

DE SPØRGSMÅL JEG FÅR MEST

Ja jeg kører gerne ud i en radius af cirka 30 km fra holstebro

jeg skal bruge adgang til udendørs vandhane, strøm, varmt vand samt enten en garage eller overdækning

Se min prisliste

Uanset om det er vaskehallen eller det bliver gjort i hånden, så ridser du lakken når du slider noget over den for at fjerne skidt. Derfor gør jeg alt hvad jeg kan for at fjerne skidtet uden at røre bilen og bruger altid 3 spande til at vaske bilen så jeg er sikker på at minimere så mange ridser som overhovedet muligt.

Ingen bilers lak er ens og kræver utrolig stor ekspertise for at levere så højt et kvalitet som jeg ville kræve af det og derfor kan jeg desværre ikke tilbyde det på nuværende tidspunkt som mobil detailer.

KONTAKT MIG HER